5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Konak'tan Pakistan'a yardım eli

KONAK KENT KONSEYİ'NDEN PAKİSTAN'A YARDIM ELİ

Konak Belediyesi Kent Konseyi, Pakistan'daki selzedelere yardım etme kararı aldı. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Kent Konseyi tarafından toplanacak yardımların Kızılay aracılığıyla Pakistan'a ulaştırılacağını duyurdu. Kent Konseyi Genel Sekreteri Yard. Dç. Dr. Metin Erten de yardım toplama kampanyasının 7 Eylül Salı gününe kadar süreceğini bildirdi.

Pakistan'da yaşanan dramın paylaşılması, acıların bir ölçüde giderilebilmesi için, dünya genelinde yardımlaşmanın gerekli olduğunu, Konak Kent Konseyi olarak kendilerine bu yardımlaşmadan düşen payı yerine getireceklerini belirten Erten, “Pakistan'a özellikle kuru gıda, terlik, mutfak ve temizlik malzemeleri göndermek istiyoruz. Kent Konseyine iletilecek yardımların da bu tür malzemelerden oluşmasını bekliyoruz” dedi.

Pakistan'a Konak Kent Konseyi aracılığıyla yardım etmek isteyenlerin, konseyin 483 52 47 numaralı telefonunu aramaları yeterli olacak. Yardım etmek isteyenlerin, bu tarihe kadar Kent Konseyine başvurmaları gerekiyor. Toplanan yardımlar 8 Eylül 2010 günü Kızılay İzmir Şubesi'ne teslim edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 10:03:02
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 10:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?