5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kontrolden çıkıp öldürdüm!

İZMİR'DEKİ CİNAYET

İzmir'de sahur vakti boğazını keserek karısını öldüren zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı Taner K., ifadesinde, karısını cep telefonunda yakaladığı mesajlar üzerine, kendini aldattığı şüphesiyle öldürdüğünü söyledi.

Taner K., karısına son dönemde sıkça mesajlar geldiğini, kontrol ettiğinde mesajlarda 'aşkım', 'canım' yazılarının bulunduğunu görünce gönderen kişiyi aradığını, 'nişanlıma gönderiyordum, yanlış olmuş' karşılığını aldığını söyledi.

Birkaç gün sonra karısının telefonunu incelediğinde, aynı numaradan benzer mesajların gelmeye devam ettiğini, gönderilmiş mesajlar bölümünde de karısının bu kişiye benzer mesajlar attığını gördüğünü anlatan Taner K., bunun üzerine çıkan tartışmada, verdiği cevaplar üzerine kontrolden çıkarak karısını bıçakladığını belirtti.

Taner K., olay nedeniyle bir süre şok yaşadığını, ardından ailesine giderek durumu anlatıp helalleştiğini, sonra da telsim olduğunu ifade etti. Öldürülen Esra K.'yla ilişkisi olduğu ileri sürülen H.C. ise polise, kendinin de evli olduğunu belirterek, Esra K. ile 15 gün önce tesadüfen tanıştıklarını ve mesajlaşmaya başladıklarını, kocasıyla ayrı yaşadığını sandığını söyledi.

Taner K., sorgusunun ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilirken, H.C. ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Buca ilçesi Şirinyer 339 sokak 17 numarada gece Taner K., kendisini aldattığı iddiasıyla karısı Esra K.'yı (27) boğazından bıçaklayarak öldürmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 19:32:05
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 21:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?