5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kuaför ve telefon borcu için fuhuş

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU

İzmir'de yaşı küçük kızlara sahte kimlik düzenleyerek fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 1 kişi gözaltına alındı. Fuhuş yaptıkları iddia edilen kızların, borçlarını ödemek için bu yola başvurduklarını söyledikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentteki bir otelde fuhuş yapıldığı bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, müşteri kılığında, N.Z.E. (21) ile anlaştı. Otel odasında gerçek kimliklerini açıklayan polisler, 800 TL'ye anlaştıkları N.Z.E. ile B.U. (17) ve B.K.'yi (17) gözaltına aldı. Araştırmada, kendisinin de fuhuş yaptığı iddia edilen N.Z.E.'nin, yanındaki iki kız için sahte kimlik düzenlediği öne sürüldü.

 İfadelerinde, kuaför ve telefon borçlarını ödemek için bu yola başvurduklarını dile getiren B.U. ve B.K., savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Zanlı N.Z.E. ise, "yaşı küçük çocuğu fuhuşa teşvik etmek, fuhuşa aracılık ve sahte kimlik düzenlemek" suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 19:25:04
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 23:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?