19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kürtaj sonrası pompalı dehşet

Kürtaj olan kızını hastanede bırakıp gitmek isteyen 7 aylık damadı ve dünürüne kızan baba, pompalıyla ateş açtı. Damat ve dünür öldü, damadın kız kardeşi ağır yaralandı.

İZMİR’deki olay, dün öğleden sonra Özel Çınarlı Hastanesi karşısındaki otoparkta meydana geldi. Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi olan Hatice Bozyel (21), yaklaşık 7 ay önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak Kütahya’da beyaz eşya mağazası bulunan Şükrü Bozyel’le (25) evlendi. Hatice ve Şükrü Bozyel çifti arasında kısa süre sonra başlayan şiddetli kavgalar, ikiliyi boşanma noktasına getirdi.

Hamile çıktı

Yakınlarının ifadesine göre, karşılıklı boşanma davası açılmasından sonra Hatice Bozyel’in hamile olduğu ortaya çıktı. Taraflar boşanma kararından vazgeçmeyince Hatice Bozyel, kürtaj olmaya karar verdi. Ailelerin de katıldığı bu kararın ardından Hatice Bozyel, dün sabah eşi, kayınpederi Mehmet Bozyel, eşinin ablası Dilek Yalçın ve babası Enver İrtem ve yakınlarıyla Özel Çınarlı Hastanesi’ne geldi.

Pompalıyla gelmiş

Kürtajdan sonra iddiaya göre Şükrü Bozyel ve yakınları, hastaneden ayrılmak isteyince Enver İrtem, damadı ve dünürüyle tartıştı. Bozyel Ailesi araçlarına binmek üzere araçlarına yönelince, Enver İrtem, otoparka koşup otomobilinden aldığı pompalı tüfekle peş peşe ateş açtı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar, damat Şükrü Bozyel ile dünür Mehmet Bozyel’in ölümüne yol açtı, Dilek Yalçın da ağır yaralandı. Enver İrtem kaçarken, soruşturma sürüyor.

Kayıplara karıştı

Emekli işçi Enver İrtem, damadı Şükrü Bozyel ile babasını öldürdü. Damadın ablası Dilek Yalçın’ı da ağır yaralayan İrtem kayıplara karıştı.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 10:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?