5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Kuş Cenneti'ni 3 bin öğrenci gezecek

KUŞ CENNETİ CIVIL CIVIL

İzmirli çocukların Kuş Cenneti’ni tanıması amacıyla başlatılan "30 İlçeden 60 Okul” projesi kapsamında bölgeye getirilen öğrenciler, Başkan Aziz Kocaoğlu ile buluştular. Büyük sevinç yaşayan çocuklar Başkan Kocaoğlu’na İzmir ‘in simge kuşlarından Yalıçapkını motifli bir tablo hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "30 İlçeden 60 Okul" sloganıyla hayata geçirilen eğitim programı çerçevesinde Kuş Cenneti’ni ziyaret eden çocuklarla bir araya geldi. Selçuk 8 Eylül İlköğretim Okulu ve Fatma Günay İlköğretim Okulu öğrencileri Başkan Kocaoğlu’nu karşılarında görünce, hem şaşkınlık hem de büyük sevinç yaşadı. “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganları atan çocuklar, Başkan Kocaoğlu ile birlikte fotoğraf çektirmek için de birbirleriyle yarıştılar. Düzenlenen eğitim programı nedeniyle Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkürlerini dile getiren eğitimciler, burayı daha önce hiç görmemiş öğrencilere yönelik bu etkinlik sayesinde Kuş Cenneti’nin daha çok tanınacağını dile getirdiler. Buluşma anısına, öğrenci ve eğitimciler tarafından hazırlanan İzmir’in simge kuşları arasında yer alan Yalıçapkını motifli bir tablo da Başkan Kocaoğlu’na hediye edildi.

Çocuklar, Başkan Kocaoğlu ile vedalaştıktan sonra Kuş Cenneti’ni uzmanlar eşliğinde gezerek pek çok kuş türü hakkında bilgi sahibi oldu. "30 İlçeden 60 Okul" sloganıyla 26 Nisan’da başlayan eğitim projesi kapsamında 8 Haziran’a kadar yaklaşık 3 bin ilköğretim öğrencisinin Kuş Cenneti’ni gezmesi bekleniyor. Gezi sırasında çocuklara ayrıca tanıtıcı broşürler de dağıtılıyor.

KUŞ CENNETİ CIVIL CIVIL
KUŞ CENNETİ CIVIL CIVIL
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 17:35:03
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 03:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?