5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Maçta sahaya helikopter indi

MAÇ SIRASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ

İzmir'in Kiraz ilçesinde Kiraz 1 Eylülspor ile Bayındırspor arasında oynanan 1. Amatör Küme maçı sırasında sahaya 112 ambulansı indi.

Edinilen bilgilere göre, Kiraz'ın Yenişehir köyünde ikamet eden, bekar ve yalnız olduğu öğrenilen çiftçi Hüsnü Kocabıyık (65) tarlasında çalışırken aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Abisi Mestan Kocabıyık ve yeğenleri tarafından kendi araçlarıyla hemen Kiraz Devlet Hastanesi'ne getirilen Hüsnü Kocabıyık'a, yapılan muayene sonucunda solunum yetmezliği teşhisi konularak kalp krizi geçirdiği belirlendi. İzmir'den çağırılan hava ambulansı ilçede başka iniş yapacak yer olmadığı için maç esnasında Kiraz 1

Eylül Stadı'na inerek, hastayı İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanın hava ambulansı ile İzmir'e sevk edilmesi için stada getirildiğinde oynanan Kiraz 1 Eylül Spor ile Bayındır Spor maçına kısa süreliğine ara verildi. Maç, 72. dakikada hakem kararı ile durdurularak 112 hava ambulansının stada inmesi sağlandı. Helikopterin havalanması ile kaldığı yerden devam eden maç, konuk Bayındır lehine 2-1 sona erdi.

İlgililerden alınan bilgiye göre hastanın bilincinin kapalı olduğu, akciğer veya beyinden kaynaklanan ciddi bir rahatsızlığı olduğu bildirildi.

MAÇ SIRASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ
MAÇ SIRASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ
MAÇ SIRASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ
MAÇ SIRASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 09:58:01
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 13:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?