5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Mandanda ilgi odağı oldu

MANDANDA GÖLCÜK’TE ÇOK SEVİLDİ

Altay’ın Gölcük’te devam eden hazırlık kampında kalecilerin performansı göz doldururken, Kongolu siyahi kaleci Parfait Mandanda ilgi odağı oldu. Aynı zamanda Fransa Milli Takımı ve geçtiğimiz yıl Fransa Ligi’nde şampiyon olan Marsilya’nın kalesini koruyan Steve Mandanda’nın kardeşi olan Parfait sempatik hareketleri ile dikkat çekiyor.

25 yaşındaki ağabeyi Steve Mandanda’nın aksine ülkesi Kongo’nun milli takımında forma giyen genç kaleci hırsı ve çalışkanlığı ile teknik heyeti, alçak gönüllülüğüyle de çocukları sevindiriyor.

21 yaşındaki Parfait Mandanda Gölcük’ü çok beğendiğini belirterek; “Fransa’da yetiştim. Orada Gölcük gibi bir yeryüzü cenneti yok. Burası hem serin hem de çok yeşil. Bu ortam gücümüze güç katıyor. Ayrıca insanlar çok sıcakkanlı. Takım arkadaşlarımla ve idmanı izleyen çocuklarla İngilizce konuşarak anlaşabiliyorum. Asıl dilim Fransızca. Çocuklar idmanlardan sonra fotoğraf çekilmek istiyorlar” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda Altay’da kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan Mandanda’nın özellikle şut çalışmalarında yaptığı kurtarışlar idmanı izleyen çocuklardan büyük alkış alıyor. Tecrübeli teknik adam Ercan Ertemçöz yönetimindeki siyah-beyazlılar bu hafta içinde Brezilya, Gana ve Nijerya’dan 10 oyuncuyu daha denemeye alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 10:15:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 17:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?