5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Menderes'te kaza: 1 ölü, 13 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde kaygan zeminde aşırı hız nedeni ile kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen servis minibüsüne çarptı. Kaza sonrası araçta sıkışan otomobil sürücüsü kaldırıldığı hastanede can verirken, servis minibüsündeki 13 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay İzmir-Aydın kara yolundaki Adnan Menderes Havalimanı kavşağı yakınlarında meydana geldi. Torbalı'dan İzmir yönüne gelen 35 AD 7847 plakalı otomobil sürücüsü Hakan Gökdemir, aşırı hız nedeni ile ıslak zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Gökdemir'in aracı bu sırada Zeki Kahraman idaresindeki 35 S 65058 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar, yol kenarında devriye görevini yapan 35 A 1274 plakalı polis otosuna çarparak durabildi.

Polis memurları ekip otosunda şans eseri bulunmazken, sürücü Hakan Gökdemir aracında sıkıştı. AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak Bozyaka'daki İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gökdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Servis minibüsünde bulunan ve hafif şekilde yaralanan sürücü Zeki Kahraman ile birlikte 13 kişi Bozyaka ve Yeşilyurt'taki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 00:27:04
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 12:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?