5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

MHP'den seçim startı

MHP İZMİR TEŞKİLATI SEÇİM STARTINI SEFERİHİSAR'DA VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, Seferihisar Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıyla İzmir'deki seçim çalışmalarını başlattı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı toplantıya MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Seferihisar İlçe Başkanı Hüsnü Kasapoğlu ile İzmir ve çevresindeki teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ekonomi ile ilgili değerlendirme yaparak, "Asgari ücret 600 lira, emekli maaşı 720 lira. Bu vatandaşlar aç uyuyor, hallerinden anlayan var mı?" dedi. Vural şöyle devam etti: "İnsanlarımız gelecek umudunu kaybetti. İnsanlarımız kredi kartına mahkum bırakıldı. Borçla yaşatılan ve borcunu ödemek için köle gibi çalıştırılan insanlar topluluğu haline dönüştürülmek istenmektedir halkımız. Anadolu'nun her yerine baktığımızda herkesin maaşı ipoteklidir.

Esnafın iş yeri ipoteklidir. Çiftçinin tarlası ipoteklidir. İşte böyle bir Türkiye'de MHP'nin ekonomi politikalarının ne kadar önemli olduğu ve insanımıza iş sağlayacağını görmek gereklidir" dedi. Konuşmasında teröre de değinen Oktay Vural "MHP bu ülkeyi böldürmedi, bölücülerin emellerine teslim etmedi. MHP'nin giderek yükseliş trendini görenler üzerimizde oyun oynamaya başladılar. Biz bu oyunları görüyor, tuzakları biliyoruz. Ama biz efsunluyuz, bunlarla baş ederiz. Niçin bizden korkuyorlar? Çünkü MHP giderek yükseliyor" dedi.

Partililerin tezahüratlarıyla kürsüye çıkan MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise gazetelerde CHP ile ilgili haberleri göstererek "Medyaya değil kendimize güvenelim. Kılıçdaroğlu inişe geçti. Umulanı veremedi. Bu kez CHP içinde kavga ile gündem oluşturmak çabasındalar. Onlar kavga ededursun, bizim liderimiz Devlet Bahçeli küskünlükleri bitirmek için düğmeye bastı. Birleşme günü bugündür. Gün, birlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Dünde olan ne varsa herkes birbiriyle helalleşsin. Vatan elden gidiyor. İktidar yolculuğumuz hayırlı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 15:19:02
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 09:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?