5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Müslüm Gürses coşturdu

MÜSLÜM GÜRSES İZMİR'DE COŞTURDU

İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Alem Bar'da sahne alan ünlü arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses İzmirli hayranlarını sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirdi.

Ünlü şarkıcı Eylül Metin'in sahibi olduğu Alem Bar'da sahne alan Müslüm Gürses, gece boyunca mekanı dolduran hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Müslüm Gürses, söylediği birbirinden güzel parçalarla dinleyenleri mest etti. Eylül Metin ile birlikte düet yapan Gürses, büyük beğeni topladı. Müslüm Gürses ile birlikte okudukları tek şarkılık düetin beğenilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Eylül Metin, ilerleyen zamanlarda ikili halinde belki farklı bir program yapabilecekleri müjdesini verdi. Eylül Metin'i ilk defa canlı olarak sahnede dinlediğini ifade eden Gürses, "Eylül Metin'i çok beğendim. Ayrıca her tarz şarkıyı yorumlama yeteneğine sahip bir sanatçı" dedi.

Müslüm Gürses gibi büyük bir sanatçıdan böyle güzel sözler işitmenin kendisini onurlandırdığını dile getiren Metin, İzmirlileri her hafta sonu Alem Bar'da ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

MÜSLÜM GÜRSES İZMİR'DE COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 09:10:02
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 15:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?