5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Müzikholde silahlar konuştu

İZMİR'DE KANLI GECE

İzmir'in Bornova ilçesindeki müzikholde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavga sırasında yoldan geçtiği öne sürülen biri kadın 3 kişi yaralandı.

Olay, Bornova ilçesinde bir müzikholde dün gece meydana geldi. İddialara göre, Yücel Ü.'nün işlettiği bara müşteri olarak gelen Emrullah Ö. (22) ve Mehmet Tahir D. (25) ile birahanede çalışanlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Emrullah Ö. diz kapağından, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Mehmet Tahir D. sağ baldırından silahla yaralandı. Bu sırada barda bulunduğu öne sürülen ancak polisteki ifadesinde yoldan geçtiğini iddia eden Nurşah O. (18) da sol kalça ve sağ kalçasına isabet eden iki saçmayla yaralandı. Yaralılardan Emrullah Ö. ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mehmet Tahir D. ve Nurşah O. da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, bar işletmecisinin yakını olduğu iddia edilen Ö.Ü. (44)'yü gözaltına aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR'DE KANLI GECE
İZMİR'DE KANLI GECE
İZMİR'DE KANLI GECE
İZMİR'DE KANLI GECE
İZMİR'DE KANLI GECE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 09:40:03
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 10:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?