19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Niğdeliler derneği şenliklere hazırlanıyor

Ege Bölgesi Niğdeliler Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği Barış Dostluk Sanat ve Kültür Şenliği'ni bu yıl da yapıyor. 

27 Mayıs tarihinde gerçekleşecek şenliğe herkesi beklediğini ifade eden Ege Bölgesi Niğdeliler Derneği Başkanı Hakkı Sayar, "Yaklaşık 5 bin kişinin katılmasını beklediğimiz adeta festival niteliğinde geçecek şenliğimiz sekiz derneğin katılımıyla kır gezisi, piknik havasında ve Türk Sanat Müziği konseri, dans gösterileri, İzmirli ve Niğdeli mahalli sanatçıların vereceği Türk Halk Müziği konserleriyle şenlenecektir" diye konuştu. 

Buca Gölet karşısı İsmira Restaurant ve piknik alanında düzenlenecek olan şenliğe katılacaklar arasında, "Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk, Işılay Saygın, Burhan Özfatura, Muzaffer Ecemiş, Akın Gönen, Niğde eski Milletvekili Rıfat Yüzbaşıoğlu, Mehmet Aydoğan, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Karadenizliler Federasyonu Başkanı Sinan Demirci" isimleri bulunuyor. İzmir ve çevre illerde bulunan askeri ve mülki erkanla birlikte, tüm belediye başkanları, dernek ve sivil toplum örgütlarinden çok sayıda kişinin katılacağı şenliğe, İzmir Valisi Cahit kıraç ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katılması bekleniyor. Sabah saat 09.00'da başlayacak şenlik akşam saat 18.00'da sona erecek.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 15:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?