5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Nişanlısı terk edince intihar etti

NİŞANLISI TERK EDİNCE İNTİHAR ETTİ

İzmir'de, nişanlısı tarafından terk edilen bir genç kız kendini tavana astı. Nesrin E., sahibi olduğu kuaför dükkanının arka tarafında yakınları tarafından kendini asmış olarak bulundu. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nesrin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Bayraklı ilçesi 7371 sokak numara 206'da bulunan Nesrin Bayan Kuaförü'nde meydana geldi. Kuaför dükkanının sahibi 24 yaşındaki Nesrin E., akşam saat 22.30 sıralarında işyerinin arka tarafında bulunan ve manikür pedikür yapılan odaya geçti. İşyerinde başka kimsenin bulunmadığı bir sırada arka tarafın tavanına ip asan Nesrin E., intihar etmeden önce intihar notunu kaleme aldı; "Beni affedin ne olur. Ben bunları hak etmedim. Ben Bedran'ı çok sevdim. O beni sevmemiş demek. Benim hayallerimle,

umutlarımla oynadı. Yıkıldı her şey, kaldıramıyorum. Lanet olsun her şeye. Günahım onun boynuna. Onu ve beni bu hale sokanları Allah'a havale ediyorum. Onların başka rezilliklerini görmek istemiyorum. Ne olur beni affedin. Ben hiç kimseye yanlış bir hata yapmadım. Ama her şey zoruma gidiyor. Allah'ım beni affet."

Nesrin E., intihar notunu kaleme aldıktan sonra tavana astığı iple kendini astı. İşyerine gelen yakınları tarafından asılı halde bulunan Nesrin, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Nesrin E.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, genç kızın Almanya'da yaşayan Bedran adlı bir kişiyle bir süre önce nişanlandığı, Bedran adlı nişanlısının yaklaşık bir hafta kadar önce nişanı attığı öğrenildi.

Nesrin E.'nin daha önce yine Almanya'da yaşayan bir kişiyle nişanlandığı ve onunda ayrılıkla sonuçlandığı bildirildi. Nesrin, ayrılığın ardından bunalıma girdi. Nesrin'in intihar ettiği gün kuaför dükkanında yanında çalışan bir kişinin de işten ayrıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

NİŞANLISI TERK EDİNCE İNTİHAR ETTİ
NİŞANLISI TERK EDİNCE İNTİHAR ETTİ
NİŞANLISI TERK EDİNCE İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 09:42:00
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 17:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?