5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Nöbetçi vekiller mesaide

NÖBETÇİ VEKİLLER MESAİDE

AK Parti İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen 'Nöbetçi Milletvekili' uygulaması İzmirlilerin sorunlarına çözüm aramaya devan ediyor. Her hafta ayrı bir İzmir milletvekilinin il başkanlığına gelerek halkın sorunlarını dinlediği nöbetçi milletvekili uygulamasında sıra İzmir Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Hasgür'de idi. Hasgür, dünya şampiyonluğu dahil birçok madalyaya sahip İzmir'in gururu başarılı Kick Boks'cu sporcuları ağırladı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu İzmir temsilcisi İsam Akgül ve Kick Boks'ta 'Uçan Türk' lakabıyla anılan İzmirli sporcu Mehmet Özer, İzmir Milletvekili İbrahim Hasgür'ü ziyaret ederek, İzmir'de Kick Boks sporuna bakış açısı ve yaşadıkları sorunları dile getirdi. Kick Boks'a olan talebin giderek arttığını, özellikle gençlerin dünya çapında başarılı derecelere imza attıklarını anlatan genç dünya şampiyonları:''Federasyon tarafından gelen yardımlar, eğitim koşullarımız ve çalışmalarımız için kısmen yetersiz kalıyor. Bu yüzden yetenekli ama maddi koşulları yüzünden başarılı kariyerlerini bırakmak zorunda kalan genç arkadaşlarımız var. Bu konuda sizden destek bekliyoruz'' dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Hasgür ise: " Bizler sporcularımızın daima yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Yardım konusunda gereken ne ise yapılacaktır. Sizin gibi ahlaklı ve genç dünya şampiyonlarımıza İzmir'de ihtiyaç vardır. Ümit ediyorum ki, gelecek kuşaklarımızda sizler gibi çok çalışarak, sportif faaliyetlerde ülkemize daha nice başarılar getirecektir." dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 13:56:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 15:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?