27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

Ödemiş'te cinayet

İzmir'in Ödemiş ilçesinde sünnet düğünü çıkışı otomobillerine binmek isteyen baba, eşi ve 1 yaşındaki bebeklerine bir kişi tarafından ateş açıldı. 

Olayda, Hüseyin Kaya kucağındaki oğluna sarılarak kurşunların hedefi oldu. Eşi Vesile Kaya topuğundan yaralanırken, bebek yara almadan kurtuldu. 

Olay, dün gece Ödemiş Belediyesi yazlık düğün salonu önünde meydana geldi. Bir akrabalarının sünnet düğününe giden Mescitli köyünden Hüseyin Kaya (26) ile eşi Vesile Kaya (24), bir yaşındaki bebekleri Yılmaz Kaya ile salondan çıkarak 100 metre ileride bulunan 35 ZEN 40 plakalı araca doğru hareket etti. Araca binmeye çalışan Kaya ailesine kimliği belirsiz şapkalı 40 yaşlarında bir kişi 12 el rastgele ateş etmeye başladı. 

Hüseyin Kaya, kucağındaki bir yaşında oğlunu mermilerden korumak için sıkıca sarılarak kendini yere attı. Kimliği belirsiz kişinin tabancasından çıkan mermilere hedef olan baba Hüseyin Kaya hayatını kaybetti. Anne topuğundan yaralanırken bir yaşındaki bebek Yılmaz Kaya olaydan yara almadan kurtuldu. 

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmada, öldürülen Hüseyin Kaya'nın bir yıl önce bir restorantta A.K. adlı şahıs tarafından sekiz kurşunla vurulduktan sonra ağır yaralandığı ve ölümden döndüğü ortaya çıktı.
Öldürülen Hüseyin Kaya'nın kardeşi Selçuk Kaya da bir ay önce askerden izine geldiğinde yatakta uyuyan eşini tabancayla öldürdükten sonra silahı başına dayayarak intihar etmişti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 15:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?