5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ödemiş’te yollar bozuluyor

ÖDEMİŞ’TE YOLLAR BOZULUYOR

Ödemiş’in CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri Necati Tatlı ve Erol Soyuer 2010 yılı içerisinde ikinci kat asfaltı kaplanacak Kızılca köy yolunda incelemelerde bulunarak, orman işletmeye ait tomruk yüklü ağaçların ve yol üzerinde işlenen tomrukların yolda çukurların oluşmasına neden olduğunu belirttiler.

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ikinci kat asfalt kaplaması yapılacak yolun ağır tonajlı araçlar nedeniyle yeniden bozulacağına dikkati çeken Necati Tatlı; “Bu yol bir daha asfaltla kaplanacak ama orman işletmenin tomruk yüklü kamyonları geçince bir daha çökecek, bozulacak. Özellikle orman köylerimizde yollar bir sene bile dayanmıyor. Biz yapıyoruz, kamyonlar ve yollara indirilen tomruklar asfaltı köstebek yuvası gibi yapıyor” dedi.

Çözümün tomrukların daha hafif tonajlı araçlarla aşağı indirildikten sonra kamyonlara nakledilmesi olduğunu belirten Tatlı, “Yolun bozulmaması, harcanan paranın boşa gitmemesi için tomruklar yollarda işlenmemeli. Bunun yanında traktörler ya da daha hafif tonajlı araçlarla tomruklar Ödemiş içindeki orman işletme tesislerine indirilebilir. Zaten mevcut doğa şartları yollarımızı etkiliyor. Köylerimizi Ödemiş’e bağlayan yollarımızı ancak bu şekilde koruyabiliriz” dedi.

ÖDEMİŞ’TE YOLLAR BOZULUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:30:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 12:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?