26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Oğlu sayesinde sağlığına kavuştu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirilen bir nakille Muşlu Mehmet Yağdı Şancı (20), babası Cemil Şancı'ya (48) şifa verdi. 

Kendisine bu sene yılbaşında Hepatit B'ye bağlı karaciğer yetmezliği teşhisi konduğunu açıklayan 32 yıllık evli ve 14 çocuk babası Cemil Şancı, “İlk teşhis Adana Balcalı Hastanesi'nde kondu. Daha sonra tedavim Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam etti. Burada iyileşmem için tek çözümün organ nakli olduğunu öğrendik. Doktorlarımızın önerisi ile nakil için Ege Üniversitesi'ne gelmeye karar verdik” dedi. 

Son iki aydır tedavilerinin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ettiğini açıklayan Şancı, “İlk testler oğlum Mehmet'e yapıldı. Sonuçlar olumlu çıkınca nakile karar verildi. Oğluma ne kadar teşekkür etsem az. O'nun sayesinde sağlığıma kavuşacağım için çok mutluyum” diye konuştu. Babasını eski sağlığına kavuşturacağı için çok mutlu olduğunu açıklayan Mehmet Yağdı Şancı, “Tek arzum babamın iyileşmesi. Onun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım” dedi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki nakil Doç.Dr.Murat Kılıç. Doç.Dr.Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof.Dr.Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?