5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Öğretmen mangalla intihar etti

BOY TAKINTISI İNTİHAR ETTİRDİ

Ankara'da, özel bir okulda öğretmenlik yapan Neşe Yılmaz (30) isimli öğretmen, 1.50 olan boyunu uzatmak için tedavi olmaya karar vererek İzmir'e geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Servisinde tedavi gören genç öğretmen, İzmir'de kaldığı evde kapılarını kapattığı odada yaktığı mangalın kömüründen sızan karbonmonoksit gazını soluyarak intihar etti. Öğretmen Neşe Yılmaz (30)'ın, "Daha önce intihar etmediğim için pişmanım" şeklinde yazılı bir not bıraktığı görüldü.

KAPICI HABER VERDİ

Olay, Narlıdere ilçesindeki Narbel Konutları'nda bir dairede meydana geldi. Apartmanın kapıcısı, 8. kattaki dairede tek başına kalan Neşe Yılmaz'ın bir aydır evden çıkmadığını, ışıklarının sürekli yandığını fark edince yönetime haber verdi. Sitenin yönetiminin de polise haber vermesiyle eve gelen polisler çilingir yardımıyla içeri girdi. Evde yapılan incelemede, Ankara'da özel bir okulda öğretmenlik yapan ve bir yıl önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne ortopedi tedavisi için gelen Neşe Yılmaz'ın çürümüş cesediyle karşılaşıldı.

1.50 olan boyunu uzatmak için ortopedi tedavisi gören ancak son aylarda psikolojik tedavide görmeye başlayan Neşe Yılmaz'ın, kapılarını kapattığı odada yaktığı mangalın kömüründen sızan karbonmonoksit gazını soluyarak intihar ettiği ortaya çıktı. Cesedi yaklaşık bir aylık olduğu tahmin edilen Yılmaz'ın geride bıraktığı "Daha önce intihar etmediğim için pişmanım" yazılı not bulundu.

Neşe Yılmaz'ın, Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşayan ailesine olay haber verildi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için genç öğretmenin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başaltıldı.

BOY TAKINTISI İNTİHAR ETTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 14:54:05
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 15:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?