5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Okul önünde fuhuş pazarlığı

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 16 yaşındaki bir kızı erkeklere pazarlamak için okul önünde randevu veren kadın ile küçük yaşta kızla ilişkiye giren erkeği yakaladı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ballıkuyu semtinde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Evin çevresinde önlem alan polis, içeriden çıkan bir kişiden fuhuş pazarlığının nasıl işlediğini öğrendi. Müşteri gibi davranan polisler, fuhuş pazarlığı için D.Y. isimli kadını arayıp randevu istedi. D.Y. isimli kadın, polislere, 26 Ağustos İlköğretim Okulu önünde beklemelerini, kendileriyle ilişkiye girecek kişinin de buluşma noktasına geleceğini söyledi. Okul önünde bekleyen polis, fuhuş yapmak

için gelen 16 yaşındaki N.B. isimli genç kızı yakalayıp fuhuşun yapıldığı eve operasyon düzenledi. Baskında D.Y. isimli kadın ile Y.K. isimli erkek müşteri gözaltına alındı. Yaşı küçük olan N.B. de Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Küçük kızı pazarlayan D.Y. ile poliste daha önce uyuşturucu suçundan kaydı bulunan müşteri Y.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 13:12:02
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 16:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?