5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Okullar çiçek açtı

KONAK'TA OKULLAR ÇİÇEK AÇTI

Konak Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki okulların bahçelerinde hem bakım işini üstleniyor hem de yeni fidan ve çiçek dikimlerini gerçekleştiriyor.

Alsancak Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu'nun bahçesi de parklar ve bahçeler müdürlüğünün şok ekipleri tarafından elden geçirildi. Ağaç ve fidanların bakımları ve budamaları yapıldı. Okulun minikleri de yapılan çalışmaları ilgiyle izleyip, fidan dikimlerine eşlik ettiler.

Bakım ve çiçeklendirmeden veliler ve öğretmenler de oldukça memnun. Öğretmenler, okulun bahçe duvarlarına badana yapıldığını, bahçenin çiçeklendirildiğini belirterek Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a teşekkür ettiler. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da 'Konak'ta çiçekler açacak' sloganıyla göreve geldiği gün başlattığı projenin yaşama geçirilmesini keyifle izlediğini söyledi. Mahallelerde başlatılan uygulamanın okullara da yönlendirildiğini belirten Tartan, “Doğumdan ölüme kadar yaşamın her alanında insanımız yeşil ile iç içe bulunmaktan her zaman keyif almıştır. Kentlerin hızlı gelişmesi, çarpık yapılaşma, yok olan yeşil doku, her gün artan araç yoğunluğu ve buna bağlı yaşanan çevre kirliliği, doğal olarak insanlarımızı yeşile hasret bırakmıştır. Biz Konak Belediyesi olarak, kentimizin, kentlimizin ihtiyaç duyduğu yeşil dokuyu tekrar kazandırdık” dedi.

KONAK'TA OKULLAR ÇİÇEK AÇTI
KONAK'TA OKULLAR ÇİÇEK AÇTI
KONAK'TA OKULLAR ÇİÇEK AÇTI
KONAK'TA OKULLAR ÇİÇEK AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 10:11:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 13:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?