5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Onu da öldürecektim!

İzmir'de 3 kişiyi öldürmekle suçlanan katil zanlısının yakalanması için oluşturulan polis ekibinin hiç uyumadan 40 saat görev yaptığı öğrenildi.

Balçova'da bankacı Esra Yaşar, Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrencisi Ayşe Selen Ayla ile son olarak Konak ilçesinde "Azra" takma isimli travesti Mustafa Has'ı öldürmekle suçlanan zanlı Hamdi A.'nın yakalanışı ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Zanlıyı yakalamak için 350 kişilik bir ekip oluşturan İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde 52 kişilik cinayet masası ekibinin hiç uyumadan 40 saat görev yaptığı öğrenildi. 350 kişilik ekipte, gasp ve hırsızlık masası ekiplerinin yanı sıra terör, istihbarat, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekiplerinin görev yaptığı kaydedildi.

Öldürülen tüm kurbanların ortak özelliklerinden biri olan kişisel eşyalarının alınmış olması üzerinde durarak çalışma yapan ekipler, zanlının cep telefonunu satması üzerine eşkalini tam olarak belirledi. Zanlının eşkalinin belli olmasının ardından kimlik bilgilerini netleştiren ekipler, şüpheliyi 9 saat içersinde yakalamayı başardı.

İşlenen 3 cinayette de bir tek görgü tanığının çıkmaması polisin işini zorlaştırırken, özellikle ilk cinayet olan bankacı Esra Yaşar'ın evine yaklaşık 50 metre kala öldürülmüş olduğu ancak üzerinden kimlik çıkmayan genç kadının kimliğinin 7 saat sonra belirlenebildiği kaydedildi. Öldürülen genç kadını evine 50 metre mesafe kalmasına karşın tanıyan çıkmaması dikkat çeken ayrıntılardandı.

"ESKİ SEVGİLİSİNİ DE ÖLDÜRECEK" İDDİASI

Bu arada, Bodrum'da yakalanan katil zanlının Bodrum'a eski sevgilisini öldürmek için gittiği, "İyi ki yakalandım yoksa onu da öldürecektim" dediği öne sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 18:34:03
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 00:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın IP: 88.241.13.xxx Tarih : 29.04.2010 09:01:16

yakalandı..para için öldürmüş.nasıl olur insan hayatı ne ile eş..can almak..bence kurbanları gibi onu başından konak meydanında kızların babası canlı yayında infaz etsin..etsinde ibret olsun..kimse can almasın..