5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Orkide'den renkli etkinlik

ORKİDE'DEN İZMİR FUARINDA ETKİNLİK ŞÖLENİ

Orkide Yağları, bu yıl 79'uncusu düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı'nda renkli etkinliklerle İzmirlilere coşku dolu anlar yaşatıyor.

Her yıl fuar ziyaretçilerinin uğrak noktası haline gelen Kaskatlı Havuz yanındaki 150 metrekarelik standında geniş ürün yelpazesini tanıttıklarını belirten Orkide Yağları Yönetim Kurulu Başkanı ve Etiyopya Fahri Konsolosu Ahmet Küçükbay; "İzmir fuarı Orkide için büyük önem taşıyor. Her yıl bu fuara katılarak İzmirlilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ege Bölgesi'nin incisi İzmir'i her platformda tanıtarak kentin yatırımlardan daha fazla pay alması için çalışıyoruz. Bu doğrultuda uluslarası tanıtım ortamı sağlayan İzmir Enternasyonel Fuarı büyük önem taşıyor. İzmirli bir firma olarak fuarı her zaman destekliyoruz ve İzmir'den kazandığımızı yine İzmirliler'le paylaşıyoruz" dedi.

Orkide Yağları Halkla İlişkeler Müdürü Ercan Erol da; " Bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Orkide Dünya Mutfakları Festivali" ve 11'inci Orkide Türkü Şenliği'nin kendileri için gurur kaynağı olduğunu kaydetterken fuar boyunca yağ tadımının da yapılacağı Orkide standında, geleneksel lokma ve poğaçalar İzmirliler'e sunulacak" diye konuştu. Orkide standını ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Orkide markasının sadece Bornova ve İzmir için değil Türkiye'nin gıda sektöründe önemli bir marka olduğunu kaydetti. Etiyopya Büyükelçisi Mulatu Teshome Wirtu da geçen yıl onur konuğu ülke olarak bulundukları fuarın Türkiye ile Etiyopya arasındaki ticari işbirliği hacmini geliştirdiğine değinerek fuarda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

9'UNCU ORKİDE DÜNYA MUTFAKLARI FESTİVALİ LEZZET DURAĞI OLDU

Orkide Yağları, bu yıl da sponsorluğunu üstlendiği "9'uncu Orkide Dünya Mutfakları Festivali"nde fuarın onur konuğu il olan Gaziantep yöresinden gelen halk oyunları ekibi ve tasavvuf grubu ile İzmirliler'e ramazan hediyesi sunacak. Çin, Bulganistan, İtalya mutfaklarından yemekler ve yöresel Türk mutfağından lezzetlerin sergileneceği "9'uncu Orkide Dünya Mutfakları Festivali'nde tüm yemekler Orkide Yağları ile pişirilecek.

ORKİDE TÜRKÜ ŞENLİĞİ MÜZİK YOLCULUĞUNA ÇIKARACAK

Fuarın bir diğer geleneksel etkinliği olan "11'inci Orkide Türkü Şenliği"nde yine birbirinden

değerli sanatçılar Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda konukları müzik yolculuğuna çıkaracak. 01 Eylül Çarşamba günü Gülay, 02 Eylül Perşembe günü Tolga Çandar, 03 Eylül Cuma günü Moğollar, 04 Eylül Cumartesi günü Fuat Saka ve Grup Marsis, konuklara unutulmaz saatler yaşatacak. Orkide Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol, İEF'nin kendileri için özel bir yere sahip olduğunu belirterek, İzmirli bir firma olarak fuara bu yıl da destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

ORKİDE'DEN İZMİR FUARINDA ETKİNLİK ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 13:45:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?