5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Oto tamirhanesi yandı

İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde içinde lüks araçların da bulunduğu oto tamirhanesinde çıkan yangın söndürülürken, işyerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Bayraklı 1600. Sokak'ta Ahmet Bağcı'ya (30) ait oto tamirhanesinde gece saat 03.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın sırasında içeride kimsenin olmaması can kaybını önlerken, olay yerine gelen işyeri sahibi Ahmet Bağcı işyerinden en son kendisinin 21.30 sıralarında çıktığını söyledi. Bağcı, "İçeride tamir için bekleyen lüks araçlar da vardı. Hepsi zarar gördü" dedi.

Yapılan araştırmada yangının işyerinin mutfak kısmından başladığı belirlendi. Oto tamirhanesinin sahibi Ahmet Bağcı'nın 6 ay önce Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında eniştesi Yusuf Dumlu'yu (41) kaybettiği ve kendisinin de kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının kesin çıkış nedeni ve maddi zararın boyutunun yapılacak incelemenin ardından netleşeceği bildirildi.

İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI
İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI
İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI
İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI
İZMİR'DE OTO TAMİRHANESİ YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2010 Cuma 09:58:03
Güncelleme :15 Ekim 2010 Cuma 12:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?