5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Otobüsün çarptığı şahıs öldü

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

İzmir'in Bornova ilçesinde belediye otobüsünün çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

Kaza, Atatürk Mahallesi 1013 sokakta meydana gedi. Edinilen bilgiye göre, S.D. (29)idaresindeki Gümrük Evka-4 seferini yapan İzulaş'a ait belediye otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Ergeç'e çarptı.

Bahçıvan olan Ergeç, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kazadan sonra gözaltına alınan otobüs şoförü S.D., çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı. Şoför S.D.'nin ifadesinde, Hüseyin Ergeç'in bir anda önüne çıktığını söylediği öğrenildi. Görgü tanıkları da bu yönde ifade verdi.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Belediye otobüsünün çarpması sonucu babaları Hüseyin Ergeç'i kaybeden Emin (20) ve Kadir Ergeç (16) kardeşler, otobüs şoföründen şikayetçi olacaklarını belirtti. Marangoz olan Emin Ergeç, "Babam iş çıkışı eve gelmek için yolun karşısına geçtiği sırada otobüs çarpmış. Otobüs şoförü daha dikkatli olabilirdi. Şikayetçi olacağız" dedi.

Anneleri Ayşe Karabaş'ın babalarından 5 yıl önce psikolojik bunalım nedeniyle ayrıldığını söyleyen Emin Ergeç, "Annemizin de psikolojik sorunları olduğu için babamla ayrıldı. Babamızı da kaybettik. Kardeşimle yapayalnız kaldık. Oturduğumuz evin arsası ise hazineye ait. Kendimize ait de bir evimiz yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Belediyeden yardım bekliyoruz" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 20:55:03
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 21:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?