5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Otogarda ruhsatsız silahla yakalandılar

OTOGARDA RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANDILAR

İzmir Otogarı'nda görev yapan Huzur Timi ekipleri, durumlarından şüphelendikleri 2 kişinin üzerlerinde ve çantalarında yaptıkları aramalarda 2 adet tabanca ile tabancalara ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris'ten İzmir'e gelen otobüsten inerek memleketleri olan Tokat'a gitmek için bilet alan 2 kişiden şüphelenen Huzur Timi ekipleri, şahısları takibe aldı. Bekleme salonunda otobüs saatini bekleyen şahısların üzerlerinde silah olduğunu fark eden timler, şahısları gözaltına alarak üst ve çanta araması yaptı. Yapılan aramada Salim K. (39) ve Emrah K.'nın (24) üzerlerinden 2 adet tabanca çıkarken, çantalarında ise 48 cm uzunluğunda sallama tabir edilen bıçak ve tabancalara ait 41 adet fişek ele geçirildi. Zanlıların yapılan GBT sorgusunda kasten adam yaralamak, nitelikli yağma, suç örgütüne üye olmak, fuhuş ve uyuşturucu suçlarından çok sayıda kayıtları olduğu belirlendi.

Otogar Polis Merkezi'ne teslim edilen zanlıların, ilk ifadelerinde Marmaris'te hamam işlettiklerini ve düşmanları olduğu gerekçesiyle silah taşıdıklarını söyledikleri öğrenildi.

OTOGARDA RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 10:29:04
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 14:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?