5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Oyuncak silahlı soyguncu yakalandı

OYUNCAK SİLAH İLE BANKA SOYAN SOYGUNCU YAKALANDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir banka şubesinden 15 bin TL çalarak kayıplara karışan şüpheli, olaydan 24 saat sonra güvenlik kamerasındaki görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. İfadesinde zor durumda olduğu için soygunu gerçekleştirdiği belirtilen Değer P.'nin 40 yaşında olduğu ve bankayı oyuncak silah ile soyduğu açıklandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen banka soygununun zanlısı, Çiğli'de ikamet ettiği evinin önünde Güven Timleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre zanlının, soygunu gerçekleştirdiği gün çevrede bulunan birkaç bankaya daha gittiği ve durum tespiti yaptığı öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Değer P.'nin bir civata firmasında pazarlamacı olarak çalıştığı ve son 1 yılda çeşitli yerlere borçlandığı açıklandı. Zanlı Değer P.'nin soygunu oyuncak silah ile gerçekleştirdiği öğrenilirken ekipler; soygun sırasında ulaşımını sağlayan aracın plakasız olduğunu ve aracı tespit etmek için ekiplerin 3 yılda satılan beyaz Opel Corsa model arabaların adreslerini tespit ettiklerini ancak sonuç alamadıklarını belirttiler. Sonuç alamamanın sebebinin ise arabanın İstanbul

üzerine kayıtlı olması olduğu öğrenildi.

Bankadan çaldığı 15 in Türk lirasından 6 bin 800 Türk Lirası'nın ele geçirildiği ancak kalan kısmı ile borçlarını yatırdığı belirtildi. Değer p. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

OYUNCAK SİLAH İLE BANKA SOYAN SOYGUNCU YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 18:31:01
Güncelleme :5 Eylül 2010 Pazar 18:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?