5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Özay'dan şehitler için şarkı

ÜNLÜ MANKEN TUĞBA ÖZAY'DAN ŞEHİTLER İÇİN ŞARKI

Podyumların vazgeçilmez mankenleri arasında yer alan Tuğba Özay son zamanlarda artan terör olaylarına ilişkin birlik ve bütünlük çağrısında bulundu. Herkesin kardeş olarak yaşaması gerektiğine dikkat çeken Özay; ikinci albüm çalışmalarına da başladığını ve şehitler için 3 maymun isimli bir parçaya yer verdiğini söyledi.

Düzgün fiziği ile podyumlardan bestekar yönünü kullanarak iddialı sesi ile sahnelerde ben de varım diyen Tuğba Özay özel bir davet için İzmir ziyaretinde artan terör olaylarına ilişkin açıklamada bulundu. Toplum olarak demorilize bir sürecin yaşandığını anlatan Özay, yaşanan olayların insanların üzerinde ağır depresyonlara sebebiyet verebileceğini söyledi. İkinci albüm çalışmalarında sözü, müziği ve bestesinin kendisine ait olduğunu söyleyen 3 Maymun isimli bir şarkı ile terör olaylarını eleştirdiğini ve şehitlere seslendiğini söyleyen Özay, "Artan terör olayları karşısında inanılmaz derecede üzüntü yaşıyorum. Hepimizin psikolojisi bozuluyor. Toplum olarak motivasyonumuz bozulmuş durumda. Belki farkında değiliz ama yaşananlar ileride büyük bir depresyona yol açabilir. Benim dileğim bir an önce bu olayların sona ermesidir. Çünkü Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni hepimiz kardeşiz" dedi.

"BİRLİK OLMAMIZ GEREKEN YER KENDİ İÇİMİZ"

Terör olaylarından sektör olarak kendilerinin de etkilendiğini anlatan Özay konuşmasını şu sözler ile devam ettirdi: "Hayat o kadar tuhaf ki bir yerde acı yaşanıyor insanlar üzülüyor, diğer bir yandan ise eğlenceye devam ediliyor. Yaşanan bu olaylar karşısında bizler de sektör olarak etkileniyoruz elbette. Organizasyonlarımız iptal edilebiliyor. Anam bizim birlik olmamız gereken yer kendi içimiz. Bizim başka birliklere ihtiyacımız yok. Avrupa Birliği'ne bile ihtiyacımız yok. Onların bize ihtiyacı var. Ötekileşme diye bir şey yok. Kendi içimizde birlik olmalıyız."

ÜNLÜ MANKEN TUĞBA ÖZAY'DAN ŞEHİTLER İÇİN ŞARKI
ÜNLÜ MANKEN TUĞBA ÖZAY'DAN ŞEHİTLER İÇİN ŞARKI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 11:31:02
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 17:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?