5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Pet Show 2010 tamamlandı

PET SHOW 2010 BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Bu yıl 13. sü gerçekleştirilen 13. Evcil Hayvan Show a Egeli Hayvan severler yine büyük ilgi gösterdi. Pet sektöründeki önemli firmaların katılımcı olduğu organizasyon birbirinden farklı etkinlik ve yarışmalarla renklendi. Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 4 gün süren 13. Evcil Hayvan Fuarı'nı 23 bin 142 kişi ziyaret etti.

Bu organizasyonda Hayvan ve doğa sevgisinin gelecek kuşaklara aktarılması için çalışan Efor Fuarcılık Pet Show açılışını anaokullarından gelen onlarca çocukla birlikte yaptı. Minikler özellikle yavru kedi ve köpeklerin, küçük at ve güvercinlerin bulundukları stantlarda daha fazla vakit geçirmeye özen gösterdi. Pet Show da bu sene Okyanusların derinliklerindeki görüntüler dev akvaryumlara yansıdı. Osmanlı sultanlarının, kendilerine has, mükemmel ırk geliştirme isteği sonucu, melezleme çalışmalarıyla geliştirilen ve kanaryadan küçük gagaları, bir tüy veya telekte en az iki, üç renkli desenleriyle dikkati çeken 'Hünkari' cinsi güvercini ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Ziyaretçileri şaşırtan olay bir vatandaşın goldenretriever ırkı köpeğinin yerdeki çöpleri ve pet şişeleri çöp kutusuna atması oldu. Vatandaşlar ismi Efe olan köpeğe çevreci köpek adını taktı.

Hayvan figürlü animatör eşliğindeki animasyonlar, Hürriyet Çocuk Kulübü Tiyatro gösterileri, Köpek eğitim ve İtaat showları, İzmir Büyükşehir Belediyesi AKS köpekleri ve İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün K9 köpeklerinin nefes kesen gösterileri ilgi ile izlendi. Çocuklar, oyun hamurundan balık motifleri ve yaptıkları resimlerle yarıştı ve Efor Fuarcılık özel masasında istedikleri figürde yüz boyaması yaptırdılar. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Eyigele şunları söyledi, “Başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktık. Bu başarıda elbette bizim kadar katılımcılarımız ve 20.000 i aşan ziyaretçilerimiz pay sahibidir. Sektördeki yenilikler tanıtıldı, konuların uzmanlarından doyurucu bilgiler alındı, gelecek kuşaklara hayvan sevgisini aktarmak için Efor Fuarcılık sponsorluğunda basılan Eda ile Ponpon adlı hikâye kitabını fuarı ziyaret eden tüm çocuklara dağıttık, hep birlikte yine çok çalıştık ve amacımıza da ulaştık” Eyigele son olarak PET SHOW 2010'un şenlik havasında geçtiğine dikkat çekerek, gelecek yıl yine Ekim ayında hayvan severler ile bir araya geleceklerini ifade etti.

PET SHOW 2010 BAŞARI İLE TAMAMLANDI
PET SHOW 2010 BAŞARI İLE TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 12:04:01
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 20:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?