5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Petek Dinçöz fırtınası esti

ÇEŞME'DE PETEK DİNÇÖZ FIRTINASI

Sahnelerin genç başarılı ve güzel assolisti Petek Dinçöz, Ramazan Bayramı'nda sahne aldığı Çeşme Ilıca Otel'de fırtına gibi esti.

Geceye özel hazırlattığı yeşil beyaz pullu kıyafeti ve konukların yoğun alkışları arasında 'Rüya' adlı şarkıyla konsere başlayan ünlü şarkıcı tempoyu artırarak hareketli şarkıları arka arkaya seslendirdi. Dinçöz, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak yeni albüm öncesi Çeşme Ilıca Otel açık organizasyon alanını dolduran binlerce hayranı karşısında moral depoladı. Tüm konukların bayramını kutlayan Petek Dinçöz, Çeşme'yi çok sevdiğini ve Çeşme Ilıca Otel'de bir kez daha sahne almaktan büyük mutluluk

duyduğunu söyledi. Türk Sanat Müziği'nden güncel pop şarkılara uzanan geniş bir repertuarla 2 saate yakın sahnede kalan Petek Dinçöz, şarkılarıyla olduğu kadar dansları ve espirileriyle de izleyenlerin hafızalarında iz bırakan bir gala gecesine imza attı. Ünlü sanatçı hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Ilıca Otel Genel Müdürü Yakup Demir, "Yerli turistler yazın son tatil fırsatı için Ramazan Bayramı'nı fırsat bilerek sanatçılı otelleri seçti. Otelimize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

ÇEŞME'DE PETEK DİNÇÖZ FIRTINASI
ÇEŞME'DE PETEK DİNÇÖZ FIRTINASI
ÇEŞME'DE PETEK DİNÇÖZ FIRTINASI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 12:31:03
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 12:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?