5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Petrolcünün muhteşem düğünü

İZMİR'DE BERDAN MARDİNİ'Lİ DÜĞÜN

Mardinli petrolcü Adem Altındağ ile hayatını birleştirerek İzmir'e gelin gelen Berfin Kavak'ın düğününde dolarlar havalarda uçuşurken, takı töreni için hazırlanan sandık büyük ilgi gördü.

Düğüne ünlü türkücü Berdan Mardini de katılarak konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

İşadamı Adem Altındağ ile Mardin'den İzmir'e gelin gelen Berfin Kavak'ın düğün töreni İzmir'in Balçova ilçesindeki Naci Usta Restaurantta gerçekleşti.

Yaklaşık 3 bin davetlinin katıldığı düğünde davetliler, ünlü türkücü Berdan Mardini'nin söylediği Kürtçe ve Türkçe türkülerle coştu. Damadın kardeşi Mehmet Şah Altındağ ve babası Zülfikar Altındağ'ın yanı sıra düğüne katılan birçok davetli gelin ve damadın başının üstüne dolarları saçtı. Yaklaşık 10 bin doların havada uçuştuğu düğünde en büyük ilgiyi takı sandığı çekti.

Berdan Mardini'nin şenlendirdiği düğünü takı töreni için bölmek istemeyen düğün sahipleri, çıkış kapısının yanına seçim sandığına benzer bir takı sandığı yerleştirdi. Damadın kardeşi Mehmet Şah Altındağ'ın başında durduğu takı sandığının başına gelen davetliler, önce aldıkları zarfın içine takılarını koyup zarfın üzerine de isimlerini yazdıktan sonra zarfı takı sandığına attı.

İZMİR'DE BERDAN MARDİNİ'Lİ DÜĞÜN
İZMİR'DE BERDAN MARDİNİ'Lİ DÜĞÜN
İZMİR'DE BERDAN MARDİNİ'Lİ DÜĞÜN
İZMİR'DE BERDAN MARDİNİ'Lİ DÜĞÜN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 09:14:03
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 13:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ece erken IP: 178.245.234.xxx Tarih : 20.01.2011 21:56:20

cok hoş ve guzel bır dugun  ben de o dugunde yer almayı ısterdım ama ne yazıkkı davet edılmedım  ama sorun degıl  onemlı olan  mutlu olmanız ALLAH mutlulugunuzu dayım  etsın