5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polis etten duvar ördü

İFADE İÇİN EMNİYETE GELEN EMEKLİ AMİRALE SIKI KORUMA

İzmir'de, emniyete gelerek teslim olan Emekli Koramiral Lütfi Sancar'ın emniyetten çıkarılışı sırasında emniyet görevlileri amiralin görüntülenmemesi için etten duvar ördü.

Basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için siyah camlı sivil polis minibüsü Bozyaka Hizmet binasının giriş kapısına 1 metre mesafe ile yanaştırıldı.

Emekli Koramiral Sancar yaklaşık 10 polisin koruması ve engellemesi arasında minibüse getirildi. Çok sayıda basın mensubu da görüntü alabilmek için birbirleriyle yarışırken görevli polisler görüntü vermemek için amirali kaçırırcasına minibüse bindirdi.

Bazı polislerin görüntü alınmasını engellemek için amiralin önüne geçtiği ve elleri ile amiralin başına müdahalede bulundukları görüldü. Emekli Koramiral Lütfi Sancar'ı alan polis aracı süratle emniyetten ayrıldı. Koramiral Sancar, sağlık kontrolünün ardından Ergenekon savcılarına ifade vermek üzere THY'nin tarifeli uçağıyla akşam saatlerinde İstanbul'a götürüldü.

İFADE İÇİN EMNİYETE GELEN EMEKLİ AMİRALE SIKI KORUMA
İFADE İÇİN EMNİYETE GELEN EMEKLİ AMİRALE SIKI KORUMA
İFADE İÇİN EMNİYETE GELEN EMEKLİ AMİRALE SIKI KORUMA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 18:10:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 23:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem gülcan IP: 88.236.175.xxx Tarih : 23.02.2010 02:42:33

Hocamız Komutanımız senelerdir Türk denizcilik tarihi dersimize giren  Emekli Koramiral Lütfi Sancar..Kahramanımız...Yıpratılmaya çalışılan bir ülke,bir ordu,ve binlerce kahraman ...O gülüşün gibi bizlerde gülüoruz yaşananlara ne yazık ki başka birşey gelmiyor elimizden ..ama arkandayız hocam tüm deu güverte yanında bizi alsalar ya sorguya yakapaça...!!!!