5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Polis memuru kafasına sıktı

İZMİR EMNİYETİNİ ÜZEN İNTİHAR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mustafa Çil'in makam şoforü Güray Çelebi, Gaziemir Polis Lojmanları'ndaki evlerinde kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti. Güray Çelebi'nin ölümü meslektaşlarını yasa boğdu.

Annesinin ölümüne dayanamayıp bunalıma giren Güray Çelebi sabah saatlerinde kafasına sıktığı tek kurşunla öldü. Silah sesini duyup polise haber veren apartman sakinleri, Çelebi ailesinin yaşadığı eve girdiklerinde Güray Çelebi'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Eşinin özel bir bankada çalıştığı belirtilirken, olay yerine gelen eşi, Güray Çelebi'nin ölüm haberi ile sinir krizi geçirdi.

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri acılı eşe ilk müdahaleyi yaptı. Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Güray Çelebi'nin altı yaşında bir oğlu olduğu belirtildi.

İntihar etmeden önce Güray Çelebi'nin "Oğlumu ve karımı çok seviyorum. Annemin ölümüne dayanamıyorum" diye not yazdığı belirlendi. Hiçbir borcu ve aile sıkıntısı yaşamadığı söylenen Güray Çelebi'nin yakın zamanda ölen annesinin acısına dayanamadığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği olayla ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR EMNİYETİNİ ÜZEN İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 14:35:04
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 18:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?