5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Popstar Mehtap İzmir'de

POPSTAR MEHTAP İZMİR'DE

İsmini katıldığı Popstar isimli yarışma programında duyuran şarkıcı Mehtap, Cumhuriyet'in 87. yılı kutlamalarında İzmirli hayranları ile buluştu.

Yeni albümü için hazırlıklarını tamamladığını açıklayan Popstar Mehtap, televizyonlarda yayınlanan evlilik programlarını eleştirerek; "Evlilik programları pavyon gibi" dedi.

İzmir'in ünlü eğlence merkezlerinden Despina'da sahne alan Popstar Mehtap'ı izlemeye gelenler arasında gazeteci Şenay Düdek ve ünlü fotoğrafçı Erol Atar da vardı. Erol Atar ve Şenay Düdek genç şarkıcıya destek verirken, şarkılarına da eşlik ettiler.

Albüm hazırlıklarını tamamladığını söyleyen genç şarkıcı, iddialı olduğu bir parçasında Okan Bayülgen'in oynayacağını belirtti. Kendisinin daha önce pavyonda çalıştığını söyleyen Mehtap; "Büyük birkaç kanaldan bana evlilik programı yapmam için teklif geldi ancak reddettim, çünkü evlilik programları da pavyon gibi. Orada adam kadına bir içki içelim diyor, burada da görüp beğenip bir çay içelim diyor, ne farkı var?" diyerek programları eleştirdi. Mehtap ayrıca Türkiye'de Bülent Ersoy, Emel Sayın ve Muazzez Abacı dışında star olmadığını da iddia etti.

Genç şarkıcı Popstar Mehtap daha sonra sahneye, İzmir gecelerinin aranılan ismi Samaras'ı davet ederek, birlikte düet yaptı. İzmirliler Popstar Mehtap ve Samaras'ın şarkılarıyla gece geç saatlere kadar eğlendiler.

POPSTAR MEHTAP İZMİR'DE
POPSTAR MEHTAP İZMİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 09:37:04
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 12:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?