5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Potada önemli viraj

POTADA ÖNEMLİ VİRAJ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Konya'da yapılacak müsabakalarda 2. Lig biletini alabilmek için mücadele edecek.

Hedefini Deplasmanlı Basketbol 2. ligi olarak belirleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, yarı final maçları için 5-10 Nisan tarihleri arasında Konya'da zorlu bir mücadele verecek. T grubunda yer alan mavi-beyazlılar; Bilecik Belediyesi, Deniz Kuvvetleri Gücü, D.Bakır DİSKİ, Erciyes Üniversitesi ve Yeni Mahalle Belediyesi ile oynayacağı maçlarda ilk iki takım arasına girip adını 8'li finale yazdırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde 2. ligin kapısından döndüklerini ifade eden Antrenör Mustafa Ağme; “Grubumuzda eşleştiğimiz 5 takım da birbirinden güçlü. Hepsi çok önemli transferlere imza attı. Bizim hedefimiz, İzmirli sporcularımızla gruptan çıkmak. Diğer gruptaki ekipler belirli bir salonda maçlarını oynayacakken, bizim Atatürk ve 100. Yıl Spor Salonları'nda mekik dokuyacak olmamız bir dezavantaj. Ama bu durumu avantaja çevirmek için uğraşacağız” dedi. Sakatlığı süren Orçun dışında eksikleri bulunmadığını belirten Ağme; “Orçun bizim için önemli bir oyuncu. Konya'daki karşılaşmalara kadar hazır hale getirmek için çabalayacağız. İnanıyoruz ki geçen sezon şanssız şekilde kaçırdığımız 2. lig biletini bu sezon alırız” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN MAÇ PROGRAMI

Mavi-beyazlı ekip, ilk maçını 5 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da Atatürk Spor Salonu'nda

DİSKİ ile oynayacak. 6 Nisan Salı günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada ise Atatürk Spor Salonu'nda Erciyes Üniversitesi ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyesi, 7 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de 100. Yıl Spor Salonu'nda Yeni Mahalle Belediyesi, 9 Nisan Cuma günü saat 18.00'de 100. Yıl Spor Deniz Kuvvetleri Gücü ve 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da da Atatürk Spor Salonu'nda Bilecik Belediyesi ile oynayacak.

POTADA ÖNEMLİ VİRAJ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 11:28:05
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 12:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?