5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Pozisyonları değerlendiremedik

ALSANCAK'TAN SAMSUNSPOR'A PİYANGO ÇIKTI

Bank Asya 1. Ligi'nde Altay kendi sahasında ağırladığı Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu. Alsancak Stadı tribünündeki boşluklar göze çarparken, 50 kadar Samsanspor taraftarı takımını desteklemek için Alsancak stadındaydı.

Aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar; "İyi mücadele ettik. Altay deplasmanında galip gelmek için çalıştık. İlk yarıda şans bizden yanaydı. Bundan sonra daha iyi olacağız. Altay iyi bir takım. Altay'ın daha iyi olmasını isterim. İnşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar elde ederler" dedi.

Geçen sezon İzmir takımlarından 3 puan alamadıklarını ifade eden Samsunspor oyuncusu Turgay Gölbaşı ise, "Ancak bu sezon ilk maçta 3 puanı aldık. Çok gol pozisyonu yakaladık" şeklinde konuştu.

Kendi hataları ile gol yediklerini dile getiren Altay Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz; "Çok pozisyon bulduk ancak değerlendiremedik. Yeni kurulan bir takımız. Bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Samsunspor maçına iyi başladıklarını belirten Altay oyuncusu Emrah Umut da, "Yeni kurulan bir takımız. Hala takım içinde uyum aşamasındayız. Önümüzdeki maçların daha iyi geçmesini planlayıp, daha iyi puan almak için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

ALSANCAK'TAN SAMSUNSPOR'A PİYANGO ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 02:10:00
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 12:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?