5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Retrospektif Senfoni Güzelyalı'da

RETROSPEKTİF SENFONİ GÜZELYALI'DA

Başarılı sanatçı Muzaffer Tiryaki'nin “Retrospektif Senfoni” isimli sergisi Güzelyalı Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Resimlerinde kare yüzey, kendi içinde modüler bir sisteme göre bölerek karelerin içini dokusal çizgi ve renk motifleriyle doldurduğunu dile getiren Tiryaki, bu karelerin insanların sığındığı bir hücre olarak tasarladığını belirtti.

Ünlü sanatçı Muzaffer Tiryaki'nin özgün çalışmalarını İzmirli sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; “Muzaffer Tiryaki, başarılı sanat yaşamında imza attığı birbirinden özgün çalışmalarını sanata gerçek değerini veren kentimizle buluşturuyor. “Sanat için el ele, halk için çağdaşlık ve sanat ” diyerek geldiğimiz göreve, sanata değer veren İzmir, Konaklılarla devam ediyoruz. Dünyaca ünlü sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz; buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok kişisel sergi açan Muzaffer Tiryaki, bur sergide sanat yaşamına başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalardan örnekler sunuyor. Sanatçının 35 eserine yer verdiği sergi, 29 Ekim 2010 tarihine kadar gezilebilecek.

RETROSPEKTİF SENFONİ GÜZELYALI'DA
RETROSPEKTİF SENFONİ GÜZELYALI'DA
RETROSPEKTİF SENFONİ GÜZELYALI'DA
RETROSPEKTİF SENFONİ GÜZELYALI'DA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 13:18:01
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 18:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?