5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sağlık merkezinde sevgililer çetesi

TIP MERKEZİNİ DOLANDIRAN SEVGİLİLER YAKALANDI

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, çalıştıkları özel tıp merkezini dolandıran başhemşire ve muhasebeci sevgilisi gözaltına alındı. Özel tıp merkezinde muhasebeci olarak çalışan H.U. isimli zanlının aynı merkezde başhemşire olarak çalışan Ü.D. ile yasak aşk yaşadığı ve şirketin çeklerini çalarak Ü.D.'nin erkek kardeşi M.D.'ye güzellik salonu açtığı belirtildi.

Karabağlar ilçesinde bulunan bir tıp merkezinin sahibi H.A. (60), polise başvurarak kendisine ait çeklerin muhasebe müdürü tarafından çalındığı ihbarını yaptı. Konuyla ilgili çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, tıp merkezinin muhasebe müdürü H.U. (44), aynı yerde çalışan başhemşire Ü.D. (31) ile güzellik merkezi sahibi kardeşi M.D.'yi (24) gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, tıp merkezinin muhasebe müdürü H.U. ile sevgilisi olduğu

öne sürülen Ü.D.'nin, tıp merkezine ait çekleri çalıp bir miktarıyla genç kadının kardeşi M.D.'ye Bozyaka semtinde bir güzellik merkezi açtıkları, geri kalan kısmını H.U.'nun kendi adına bankaya yatırdığı ortaya çıktı. H.U. isimli muhasebe müdürünün evinde yapılan aramada kullanılmayan çok sayıda çek ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan üç zanlı adliyeye sevk edildi.

TIP MERKEZİNİ DOLANDIRAN SEVGİLİLER YAKALANDI
TIP MERKEZİNİ DOLANDIRAN SEVGİLİLER YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 14:49:03
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 09:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?