5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sahilevleri'nde kanlı infaz

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, bir arkadaşının arazisinde horoz yetiştiriciliği yaptığı öğrenilen eski kuyumcunun cesedi bulundu. 30 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlenen eski kuyumcunun yetiştirdiği horozları yasa dışı turnuvalarda dövüştürdüğü iddia edildi.

Olay, Sahilevleri semtinde meydana geldi. Bölgedeki bir araziye gelen çalışanlar, burada horoz yetiştiriciliği yapan ve eskiden kuyumcu olan Cihan Harman'ın (43) cesedini buldu. Çalışanların ihbarı üzerine araziye giden polis ekiplerinin incelemesinde, Cihan Harman'ın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boğazı kesildikten sonra vücudunun değişik yerlerinden 30 bıçak darbesi ile öldürüldüğü tespit edildi. Seranın önünde park halinde bulunan Cihan Harman'a ait otomobilde de parmak izi çalışması yapan polis, en son görüştüğü kişileri belirlemek için cep telefonu görüşmelerini inceleme altına aldı.

Eskiden kuyumculuk yapan Cihan Harman'ın kuyumcu dükkanını kapattıktan sonra Ediz Y.'nin sahibi olduğu arazide kümes kurup horoz yetiştirmeye başladığı öğrenildi. Harman'ın, sık sık geldiği kümeste bakımlarını yaptığı horozları çeşitli yerlerde düzenlenen yarışmalarda dövüştürdüğü iddia edildi. Cihan Harman'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

İZMİR'DE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 14:03:01
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 14:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?