5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Şanslı aboneler hediyelerini aldı

İZMİRGAZ'IN ŞANSLI ABONELERİ HEDİYELERİNİ ALDI

İzmirgaz'ın 31 Aralıkta sona eren ve 6 Ocak'ta çekilişi gerçekleştirilen Doğalgazdan hediye yağmuru kampanyasının talihlileri hediyelerini düzenlenen bir törenle teslim aldı.

İzmirgaz Genel Müdürlük binasında yapılan törende 20 televizyon, 20 bilgisayar ve 20 cep telefonu talihlisi hediyelerini, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ve Genel Koordinatör Halil Tataş'ın elinden aldı.

Doğalgaza geçmekle son derece doğru bir karara verdiklerini belirten talihliler, “İzmirgaz'a abone olarak iki defa kazandık, doğalgaz sayesinde hem ucuza ısınıp hem de çekilişe katılarak hediye sahibi olduk. Tüm İzmirlileri çevreci doğalgazı kullanmaya ve daha temiz bir İzmir yaratmaya çağırıyoruz” dediler. İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ise, her sene farklı kampanya fırsatları ile İzmirlilerin karşısına çıktıklarını belirterek, “İzmirgaz, uyguladığı kampanyalarla abonelerine kazandırmaya devam ediyor. Deneyimli ve dinamik bir ekiple İzmir ve İzmirliler için yeni fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Yandımata, doğalgazın en ucuz enerji olma özelliğini koruduğunu yeni yılın başından itibaren geçerli olan yüzde 4,4 indirimle ekonomik avantajının daha da arttığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 14:17:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 17:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?