5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sarıgül: Sav ruh doktoruna görünsün

SARIGÜL İZMİR'DE

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, İzmir'e geldi. İzmir'de gündeme ilişkin soruları cevaplayan Sarıgül, Baykal'a suikast iddiaları ile ilgili olarak "Sayın Önder Sav'ın acilen ruh doktoruna görünmesi lazım. Şimdi bir seneryo yazdılar onu oynamaya çalışıyorlar" dedi.

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, partisinin Karşıyaka ilçe teşkilatının açılışına katılmak üzere İzmir'e geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Sarıgül, CHP yönetimine ağır eleştiriler yöneltti.

Adnan Menderes Havalimanı VIP Salonu'nda konuşan Sarıgül, çok üzgün olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Sayın Baykal ve arkadaşları, büyük bir sıkıntı içindeler. Bize bir şeyler yapacaklar diye bekliyorduk. Ama ne zaman? Güçlendiğimiz zaman, güçlenmeye başladığımız andan itibaren. Acele Sayın Önder Sav'ın kendisini ruh doktorlarına ve sağlık hakimlerine göstermesi lazım. Zaman zaman geliyor peygamber efendimiz ile ilgili laflar ediyor. Zaman zaman masasının başında telefonu açık unutarak farklı şeyler söylüyor. Şimdi de bir senaryo yazdılar o senaryoyu oynamaya çalışıyor. Herkesten çok Sayın Baykal'ın sağlığı bize lazım. Allah Baykal'a sağlık versin, sıhhat versin ve Allah Baykal'a mutluluk versin. Kendi içine düştükleri çukura bizi de çekmeye çalışıyorlar. Onların bulaştıkları çamura TDH kesinlikle bulaşmayacaktır."

Yarın saat 11.00'de basın toplantısı yapacağını anlatan Sarıgül, şunları söyledi: "hukuk önünde yargı önünde defalarca Baykal ve arkadaşlarıyla attıkları iftiralardan dolayı çamurlardan dolayı defalarca hesaplaştım. İnanıyorum ki yüce yargı yine aynı şekilde tecelli edecek. Ama sayın Baykal ve arkadaşlarının heyecanını anlıyorum, hak veriyorum. Ölüyü bırakıyorlar, diriyi bırakıyorlar gözü TDH'ye dikiyorlar. Anlıyorum, çok da iyi anlıyorum. Korkunun ecele faydası yok. TDH hakkın gücü ile ve halkın desteği ile yolunda ilerliyor. Kendi çamurlarını çok rica ediyorum başkalarına bulaştırmaya kalkmasınlar. Bu olay tam bir deli saçması. Kimse buna inanmadı, kendileri gündemi değiştirmeye çalışıyor. Aynı gün bunu niye söylemediler, niye beklediler."

Sarıgül daha partililerin yoğun ilgisi ile havalimanından ayrıldı.

TDH lideri Sarıgül, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyarete gitti.

SARIGÜL İZMİR'DE
SARIGÜL İZMİR'DE
SARIGÜL İZMİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 15:36:01
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 19:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?