5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Serbest bırakılan hırsıza tekrar gözaltı

SERBEST KALAN HIRSIZ TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Konak ilçesi Güzelyalı semtinde, bir evden hırsızlık girişimi sırasında yakalanan ve çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılan F.C.G. (25) evinde arama yapan polisin çok sayıda çalıntı mal bulması üzerinde savcılığın talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Evinden 3 ayrı adresten çaldığı mallar çıkan 14 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı F.C.G. tekrar adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 2 hafta önce Güzelyalı 19 sokak, 40 numaradaki Sezer Soner'e ait daireye girmek isterken bina içinde polis ekipleri tarafından yakalanan F.C.G. çıkarıldığı mahkemede serbest kalmıştı. Bu sırada savcılığın talimatlarıyla F.C.G.'nin evinde arama yapan polis ekipleri 2 adet laptop, uydu cihazı, fotoğraf makinesi, epilasyon cihazları ve çok sayıda ayakkabı ve kol saatleri ele geçirdi. Çok sayıda hırsızlık ihbarı üzerine eşyaları inceleme altına alan polis ekipleri, ele geçirilen malların hepsinin çalıntı olduğunu belirledi.

14 adet hırsızlık suçundan kaydı bulunan F.C.G.'nin evinden çıkan eşyaların Bostanlı'da Sevinç İzgiş, Balçova'da Mustafa Dilek ve Dikili'de ise Önder Erdoğan'ın evinden çalındığı belirlendi. Malzemeler sahiplerine teslim edilirken, emniyette işlemleri tamamlanan zanlı F.C.G. ikinci kez adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:34:01
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?