5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sevim'den 76 gündür haber yok

76 GÜNDÜR TORUNUNU ARIYOR

Mehmet Özfesli 27 Kasım 2009 tarihinde okula gidiyorum diyerek evden ayrılan torununu kapı kapı dolaşarak arıyor. Gözü yaşlı dede 13 yaşındaki torunu Sevim Özfesli'ye "Kızım seni çok özledik. Artık evine dön" dedi.

İzimir Torbalı'ya bağlı Karaot köyünde ikamet eden ve 8 yıl önce boşanan Yusuf Özfesli ve Ayşe Erol'un kızları Sevim (13) ve Müge Özfesli (15) okula gidiyoruz diyerek 27 Kasım 2009 tarihinde evden ayrıldı ve kendisindean bir daha haber alınamadı. Bu süreçte dede Mehmet Özfesli gözyaşları içinde torunlarını aramaya başladı. Televizyon programlarından da torunlarına seslenen Özfesli büyük torunu Müge ile buluştu. Ancak 13 yaşındaki torunu Sevim Özfesli'yi bulmak için aradan 76 gün geçmesine kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Jandarma ve Polisin gerekli arama çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden dede Özfesli, torununu oğlundan 8 yıl önce ayrılan gelini Ayşe Erol'un kaçırmış olabileceğinden şüphelendiğini öne sürdü.

"GELİNİMİN YERİNİ TESPİT EDEMİYORUZ"

Torununu gelininin kaçırdığını düşünen Mehmet Özfesli: "Gelinim 8 yıl önce oğlumdan boşandı. Mahkeme torunumun velayetini oğluma verdi. Bugüne kadar torunum bizim yanımızda yaşıyordu. Ancak yaklaşık 2.5 ay önce okula gidiyorum diye evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık. Gecemizi gündüzümüze katarak arıyoruz. Çıktığımız televizyon programları sayesinde büyük torunuma kavuştuk. Şimdi 13 yıldır gözüm gibi baktığım diğer torunumu arıyorum. Gelinim Ayşe Erol'dan şüpheleniyoruz. Ancak nerede oturduğunu tespit edemediğimiz için ulaşamıyoruz. Torunumu bir an önce bulmayı umut ediyorum" dedi.

Mehmet Özfesli, torununu görenlerin insanlık namına (0232) 858 10 14 numaralı telefona haber vermelerini istedi.

76 GÜNDÜR TORUNUNU ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 14:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?