5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Silahını temizlerken kendini vurdu

SİLAHINI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir şahıs, ruhsatsız tabancasını temizlerken yanlışlıkla tetiğine dokununca kendini vurdu. Hastaneye kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Eskiizmir semti Abdi İpekçi Mahallesi'nde bir evde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Pazarcılık yapan 27 yaşındaki Erdoğan Koyun, ailesi ile oturduğu iki katlı evlerinin salonunda kuru sıkıdan bozma silahını temizlemeye başladı. İddialara göre, bu sırada Erdoğan Koyun, emniyeti açık unutulan ve şarjörü dolu olan silahının tetiğine yanlışlıkla dokundu. Evli ve altı aylık bir çocuğu olan Koyun, kazara çene altından vuruldu. Eşi Nurten Koyun'un (21) aynı binadaki akrabalarına durumu haber

vermesinin ardından Erdoğan Koyun, olay yerine gelen ambulansla Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Silahtan çıkan merminin çene altından girdikten sonra ağzının içine saplandığı tespit edildi. Ameliyata alınan Koyun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden gencin yakınları yasa boğuldu. Babası ile birlikte semt pazarlarına çıktığı belirtilen Koyun'un maddi yönden herhangi bir sorunu bulunmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 13:38:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem kurtulgan IP: 88.229.137.xxx Tarih : 7.08.2010 23:12:06

canım tertibimm haberinii daha bugün aldım yerin mekanın cennet olsunn allah tüm sevenlerinee sabır versinnn