5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Silahla şaka kanlı bitti

GENÇ KIZIN İZMİR GEZİSİ KANLI BİTTİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir genç kız arkadaşlarına şaka yapmak için kafasına silah dayadı. Genç kız kafasına dayadığı silahın tetiğine dokununca başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan genç kız hayat mücadelesi veriyor.

Olay, Yeşillik Caddesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Gaziantep'ten İzmir'deki arkadaşlarını ziyarete gelen 20 yaşındaki Çiğdem Ş., Anıl K.G. (25) isimli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru arkadaşının evinde arkadaşlarıyla bir araya gelerek eğlenmeye başladı. Polis memuru Anıl K.G.'ye ait olduğu belirlenen silahla oynayan Çiğdem Ş. iddiaya göre silahı kafasına dayayarak arkadaşlarına şaka yapmaya başladı. Bu sırada eli silahın tetiğine dokunan genç kız silahın ateş almasıyla arkadaşlarının gözü önünde kanlar içerisinde yere yığıldı.

Olayı gören arkadaşları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kız tedavi altına alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Cinayet masası ekiplerinin olayı aydınlatmak için çalışma yaptığı bildirildi. Ekiplerin, iki kişiyi bilgisine başvurmak üzere gözaltına aldığı, olayın ardından evden ayrılan diğer şahısların da kimliklerinin tespit edilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

GENÇ KIZIN İZMİR GEZİSİ KANLI BİTTİ
GENÇ KIZIN İZMİR GEZİSİ KANLI BİTTİ
GENÇ KIZIN İZMİR GEZİSİ KANLI BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 09:25:05
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 09:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suleyman IP: 81.213.142.xxx Tarih : 11.11.2010 18:59:07

Cok yazık olmus Bence polıslerımıze cocuk yasta sılah verıyoruz. Belırlı bır tecrubeye ulastıktan sonra ve belırlı bır yas gectıkten sonra gore durumuna gore verılse daha ıyı olur . Cok uzucu Insallah gen kızımız kurtulur. Allah acıl sıfa versın