5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Şimdi de eğlence bakanı oldu!

AK PARTİ KONAK İLÇE BAŞKANI LATİF ÖZKAN'DAN KONAK BELEDİYESİ'Nİ ELEŞTİRDİ

Konak Belediyesi tarafından önceki gün yapılan “Her mahallede eğlence” açıklamasına AK Parti Konak İlçe Başkanı Latif Özkan karşı görüş açıkladı. Konak’ın bütün mahallelerinde halkın istekleri belirlenerek şiir dinletisi, tiyatro, sinema, konser, şenlik gibi etkinliklerin düzenleneceği konusuna atıfta bulunan Latif Özkan, hizmet üretmeden sadece eğlence üretildiğini belirterek “Eğlenceye karşı değiliz ama öncelikle çalışmak, hizmet üretmek, yorulmak gerekmektedir. Sonra dinlenmek için eğlence düzenlenir. Pil toplayıp Çevre Bakanı olduğunu, tasarruf yapıp Maliye Bakanı olduğunu iddia eden Başkan Tartan şimdi de yeni bir bakanlık üretip Eğlence Bakanı olmaya karar verdi” dedi.

Konak Belediyesi tarafından yapılan rutin hizmetlerin yetersiz kalırken tüm çalışmaların eğlence ve şenlik üzerinde odaklanmasının vatandaşı sıkıntıya soktuğunu iddia eden Özkan, Hakan Tartan’ın vatandaşları dinleyerek öncelikle istedikleri hizmetlere kulak vermesi gerektiğini bildirdi. Konak’taki bir çok sorunu eleştiren Latif Özkan, “Türkçe’mizdeki anlatım tekniklerinden birisi de kinayeli anlatımdır. Sayın Tartan’a vatandaşların hangi hizmetleri istediğini yüzlerce kez anlattık ama anlamak istemedi. Bu kez de kinayeli anlatalım belki bunu daha iyi anlar. İlçemizde eğlence konusunda daha da çeşitli etkinlikler sunulmalı. Konak Belediyesi kaplumbağaların üzerine mum dikip dolaştırmalı, fillere tahtırevan kurulmalı, zürafa yarışları düzenlenmeli hatta gök yüzüne kadar merdiven kurulmalıdır. Çünkü Konak’ta gecekondulaşma hiç yok. Kent yenileme projesine gerek yok. Sokaklarda çöp yığınları olmadığı için temizliğe de ihtiyaç yok. Hatta hayvan leşlerinin toplanmasına da gerek yok. AB projeleri konusuna eğilmeye gerek yok. Konak’a yeni proje kazandırmaya gerek yok. İmar planlarında revizyon olmasa da olur. Yeşil alanlara da gerek yok. Semtlerde spor alanları yapılmasa da olur. Sahil yolundaki aksaklıkları düzeltmek için çalışmaya da gerek yok. Samsun Caddesi’nde yolların durumu nedeniyle kazalar da olmuyor zaten. Konak’ta hiçbir hizmete gerek yok hep eğlence düzenlensin hatta yeni eğlence etkinlikleri bulunması için AR-GE ekibi kurulsun” diye konuştu.

Son olarak İnşaat Mühendisi Latif Özkan, Tartan’a seslenerek: “Ulu Önder Atatürk’ün söylediği gibi çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamaya çalışan milletler önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklâllerini kaybetmeye mahkumdur” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 09:20:04
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 14:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?