27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

Şoför eşleri ÖTV indirimi için Ankara'da

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kadın kolları taksici esnafının sorunlarını Ankara'ya aktaracak. Kadınlar kolu üyeleri, 8 Mart dünya kadınlar kolu nedeniyle düzenlenen etkinlikte kadınlar kolu başkanı Yelda Atilla başkanlığında Ankara çıkartması yaptı. 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un desteğiyle organize edilen gezide taksici esnafının sorunları Ankara'da yetkililere aktarılacak. 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kadın Kolları üyeleri 8 Mart dünya kadınlar günün de Anıt Kabir'i ziyaret ederek Ankara gezisine başlayacak. TBMM Başkanı Bülent Arınç ile de görüşecek olan kadın kolları üyeleri, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çalışma ve Sosyal Gvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'nu ve İzmir Milletvekillerini de ziyaret ederek taksici esnafının sorunlarına dikkat çekecek. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kadın kolları üyeleri Ankara ziyaretinin ikinci gününde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Derviş Günday'ı da ziyaret edecek. Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD ) Genel Başkanı Şener Eruygur ile de bir araya gelecek kadın kolları üyeleri, Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sema Eknci ile'de bir araya gelecek. 

Amaçlarının taksici esnafının sorunlarını daha iyi anlatmak ve bir defaya mahsus ÖTV indiriminin önemini yetkililere hatırlatmak olduğunu söyleyen Odanın Kadın Kolları Başkanı Yelda Atilla çalışmalarının bu yönde devam edeceğini Ankara ziyaretinin bu nedenle önemli olduğunu söyledi. Taksici esnafının toplumda önemli bir yeri olduğunu dikkat çeken İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, desteğinden dolayı Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a teşekkür etti. Taksici esnafının sorunlarını aktardıkları için kadın kollarına da teşekkür eden Başkan Celil Anık, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle tüm kadınların "Kadınlar gününü" de kutladı.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 11:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?