5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sokak ortasında vuruldu

İZMİR'DE BİR KİŞİYİ TABANCAYLA SOKAK ORTASINDA VURDULAR

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kişi, sokak ortasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından başından tabancayla vuruldu. İddialara göre, 57 yaşında başından vurulan M.S.Y.'nin bir süre önce Muş'tan kan davası nedeniyle İzmir'e geldi. Polis, olayın zanlısını yakalamak için araştırma başlattı

İzmir'in Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden ve dayıbaşılık yaptığı öğrenilen M.Y.S. isimili şahıs mahalle kahvehanesi önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından başına iki el ateş edilerek vurulan M.Y.S. çevredeki vatandaşlar tarafından İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan M.Y.S.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

TAKSİCİYE ANNESİNİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Kimliği henüz belirlenemeyen şahsın silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı daha sonra 35 EN 385 plakalı ticari taksiyle Ayrancılar'ı terk ettiği öğrenildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan jandarma ekipleri, saldırı sonucunda şahsın ticari taksi ile olay yerimden uzaklaştığını tespit etti. Yaralama olayına karışan bir şahsı taşıdığını bilmediğini söyleyen taksi sürücüsü ise; "Aracıma binen şahıs bana annesinin ölüm haberini aldığını söyledi ve kendisini hemen götürmemi istedi. Daha sonra Mersinlikahve'de indi" dedi.

İZMİR'DE BİR KİŞİYİ TABANCAYLA SOKAK ORTASINDA VURDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:04:00
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 17:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?