5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sokak satıcılarına operasyon!

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir'de, sokak satıcılarına yönelik son 15 günde düzenlenen operasyonlarda 15 kişi yakalanırken, 22 kilo 385 gram esrar ve 872 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önceki çok sayıdaki operasyonda ağır darbe vurulan sokak satıcılarının tekrar faaliyete geçtiğini belirledi. Bayraklı, Konak, Karabağlar ve Bornova'daki uyuşturucu tacirlerini takibe alan polis, şüphelilerin her adımını izledi. Yaklaşık iki hafta önce operasyon düzenlemeye başlayan polis, alıcı gibi davranıp uyuşturucu tacirleriyle pazarlık yaptı. Operasyonlarda 15 kişi yakalanırken 22 kilo 385 gram esrar ve 872 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Esrarı Diyarbakır'dan uyuşturucu tacirlerinin dikkat çekmemek için peynir bidonlarının içine sakladıkları belirlendi. Uyuşturucu ticaretinde kullanılabilecek tüm yöntemlerle karşılaştıklarını kaydeden polis, bazı uyuşturucu tacirlerinin uyuşturucuyu bir otomobilin gizli bölmelerine saklayıp başka bir otomobille de eskort yapıp polis kontrolüne takılmadıklarını belirtti.

Gözaltına alınan zanlılardan 4'ü daha önce tutuklanırken 6'sı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 5 zanlı ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Operasyonların devam edeceği belirtildi.

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 17:14:05
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 14:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?