5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Sokakta kalan aileye yardım eli

SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde14 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından sol bacağı kesilen ve kirayı ödeyemediği için Anneler Günü'ne sayılı günler kala sokağa atılan 3 çocuk annesi 44 yaşındaki Feride Tekir'in yardımına, Buca Belediye Başkanı'nın eşi Oya Tatı koştu.

14 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından sol bacağı kesilen ve hayatına koltuk değnekleriyle devam eden 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Feride Tekir, Anneler Günü'nü kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde kiranın tamamını ödeyemeyince ev sahibi tarafından sokağa atılmıştı.

22 yaşındaki Gamze, 12 yaşındaki ikizleri Gürkan ve Gürhan ile sokakta yaşam mücadelesi veren engelli Feride Tekir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek yardım istemişti. Bir anne olarak gazetelerde çıkan haberleri gören Buca Belediyesi Başkanı Ercan Tatı'nın eşi Oya Tatı, ailenin yaşadıklarından etkilenerek yardımlarına koştu.

Buca Belediyesi Geçici Barınma Merkezi Müdürü Gülden Uludağ ile birlikte ailenin kaldığı parka gelen Oya Tatı, ailenin sorunlarını üzülerek dinledi. Oya Tatı, belediyenin aracıyla geçici barınma merkezine götürdüğü aile ile birlikte yemek yedi.

Pazartesi gününe kadar ailenin barınma merkezinde kalacağını ifade eden Oya Tatı, "Aile pazartesi gününe kadar burada bizim misafirimiz olacak. Ben de bir anneyim. Hiçbir annenin sokakta kalmasını istemem. Gazetelerde haberleri görünce çok üzüldüm. Ailenin tüm sorunlarını hep birlikte çözeceğiz" dedi. Başkan Ercan Tatı'nın işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemediğini söyleyen Oya Tatı, elinden geleni yapacağını belirtti.

SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ
SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ
SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ
SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ
SOKAKTA KALAN AİLEYE YARDIM ELİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:15:02
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?