5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Şüpheli çanta paniği!

ASKERİ LOJMAN ÖNÜNDEKİ ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞE SEBEP OLDU

Son günlerde yaşanan terör olaylarının ardından askeri lojmanın önündeki şüpheli çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Çantayı imha etmek için yola çıkan ekipler kapatılan yollar sebebiyle yaklaşık 2 saat sonra olay yerine gelebildi.

Edinilen bilgiye göre Olay Akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan askeri lojmanların önünde bomba süsü verilmiş bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri durumu bomba imha ekiplerine bildirdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar merakla beklemeye başladı. Fakat şehir içinde yapılan metro ve büyük kanal çalışmaları sebebiyle bomba uzmanı ekiplerinin olay yerine gelmesi uzun sürdü.

Yaklaşık iki saat sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri müdahale için getirdikleri robotu hazırladı. Robot tarafından fünye bağlanan çanta uzaktan patlatıldı. Yapılan incelemede çantanın içinde patlayıcı madde bulunmadığı önemsiz kağıtlar olduğu görüldü. Yaşanan terör olayları yüzünden teyakkuzda olan çevredeki vatandaşlar ise rahat bir nefes aldı.

ASKERİ LOJMAN ÖNÜNDEKİ ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞE SEBEP OLDU
ASKERİ LOJMAN ÖNÜNDEKİ ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞE SEBEP OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 03:36:01
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 10:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?